The Young and Prodigious T.S. Spivet

The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013)

Discover the extravagant journey...

[7,1 / 10]

The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013)

Recensies van The Young and Prodigious T.S. Spivet

7,1 16.508 stemmen
3,4 308 stemmen

The Young and Prodigious T.S. Spivet kijken

Film1 Family
maandag 24 augustus 17:45 uur
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd -

The Young and Prodigious T.S. Spivet NIEUWS

The Young and Prodigious T.S. Spivet TRAILER

The Young and Prodigious T.S. Spivet SYNOPSIS

'The Young and Prodigious T.S. Spivet' is een Australische, Canadese en Franse drama- en avonturenfilm uit het jaar 2013. Met Kyle Catlett, Helena Bonham Carter en Robert Maillet in de hoofdrol. Deze productie is gebaseerd op de gelauwerde bestseller 'The Selected Works Of T.S. Spivet' van Reif Larsen uit 2009.

De avonturen van de jongen T.S. Spivet. Hij woont op een ranch in Montana met zijn moeder die geobsedeerd is door de morfologie van kevers, zijn vader (een cowboy die honderd jaar te laat is geboren) en zijn 14-jarige zus die ervan droomt Miss America te worden. T.S. is een wonderkind met een passie voor cartografie en wetenschappelijke uitvindingen. Op een dag krijgt hij een onverwacht telefoontje van het Smithsonian Museum. Hij krijgt te horen dat hij de winnaar van een zeer prestigieuze prijs is voor zijn ontdekking van een machine die uit zichzelf blijft bewegen. Hij wordt uitgenodigd op een receptie waar hij een speech moet geven. Zonder iemand op de hoogte te brengen trekt hij met een goederentrein door de Verenigde Staten met als eindbestemming Washington DC.

ACTEURS IN The Young and Prodigious T.S. Spivet

Tags: museum, bewegen, verenigde staten, washington, prijs, goederentrein, speech, winnaar, washington dc, smithsonian museum, cartografie, honderd, telefoontje, montana, america, machine, moeder, vader, the young and prodigious t s spivet, cowboy, Te laat