There's Something About Mary (1998)

Love is in the hair

[7.1 / 10]

There's Something About Mary (1998)

Recensies van There's Something About Mary

7.1 308.448 stemmen

There's Something About Mary kijken

SD Kopen € 10.99
HD Kopen € 10.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
Huren -
SD Kopen € 4.99
HD Kopen € 4.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 14.99
HD Kopen € 16.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
Dvd € 7.9
Bluray -

There's Something About Mary NIEUWS

There's Something About Mary TRAILER

There's Something About Mary SYNOPSIS

There's something about Mary is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 1998. De hoofdrollen worden vertolkt door Cameron Diaz, Matt Dillon en Ben Stiller.

In de humaniora was Ted Stroehmann niet bepaald een populaire jongen. Hij had niet de torso van een adonis, hij was niet sportief, hij droeg een beugel en tot overmaat van ramp was hij ontzettend verlegen. Maar toch merkte Mary, het mooiste meisje van de campus, hem op en stelde voor om samen naar het eindexamenfeest te gaan. Alsof de duivel ermee gemoeid was, liep het afspraakje met een sisser af. Vandaag, dertien jaar en vele sessies bij de psychiater later, is Ted nog altijd stapelverliefd op Mary. Op aanraden van een gelukkig getrouwde vriend schakelt Ted de dubieuze privédetective Pat Healy in om het meisje van zijn dromen op te sporen. Een goed plan, ware het niet dat de speurneus verliefd wordt op Mary. En hij is niet de enige: iedere man in haar omgeving valt voor de sexy Mary en heeft er alles voor over om haar hart te veroveren.

"There's Something About Mary'' werd geregisseerd door de gebroeders Farrelly, die ook samen 'Dumb & Dumber', 'Kingpin' en 'Me,Myself & Irene' regisseerden. De film werd in Amerika een daverend succes en deed ook de Nederlandse kassa's rinkelen. Stiller werd met deze film pas echt goed bekend bij het grote publiek en tevens liet Matt Dillon zijn grappige kant zien. Een must voor liefhebbers van aanstekelijke humor en hilarische situaties.

ACTEURS IN There's Something About Mary


There's Something About Mary VIDEOS