This Means War

This Means War (2012)

It's SPY against SPY.

[6,3 / 10]

This Means War (2012)

This Means War gratis kijken

This Means War De twee dodelijkste CIA-agenten van de wereld zijn onafscheidelijke partners en beste vrienden tot ze beiden verliefd worden op dezelfde vrouw. Ze waren eens verantwoordelijk voor de ondergang van vijandelijke naties, nu gebruiken ze hun onvergelijkbare vaardigheden en een eindeloze reeks van hoogtechnologische gadgets tegen hun grootste aartsvijand ooit: elkaar.
Uitzending :

Recensies van This Means War

6,3 174.157 stemmen
2,9 1.048 stemmen

This Means War kijken

Huren -
SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 14,99
HD Kopen € 16,99
HD Huren € 3,99
Dvd -
Bluray -

This Means War TRAILER

This Means War SYNOPSIS

Romantische actiekomedie waarin twee bevriende CIA-agenten elkaar de oorlog verklaren als blijkt dat zij dezelfde vriendin hebben

FDR en Tuck zijn topagenten bij de CIA, maar hun manier van werken verschilt enorm. Tuck trekt altijd eerst een strategisch plan en FDR schiet voordat hij vragen stelt. Lauren is ook een topper, maar dan als tester van consumentenproducten. En juist omdat ze zo kritisch is, slaagt ze er maar niet om de ware te vinden. Via een datingsite komen Tuck en Lauren met elkaar in contact. Maar het toeval wil, dat Lauren ook FDR ontmoet. Al gauw komen de heren erachter dat ze allebei met dezelfde vrouw daten. Ze besluiten de keus aan Lauren over te laten. Maar ondertussen wenden ze al hun CIA-technieken aan, om elkaar af te troeven.

Deze romantische komedie is geregisseerd door McG, die eigenlijk John McGinty heet en eerder aan het roer stond van 'Charlie's Angels' en 'Terminator Salvation'.

ACTEURS IN This Means War

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen