Together

Together (2021)

A film By Stephen Daldry

[7,4 / 10]

Together (2021)

Recensies van Together

7,4 631 stemmen

Together TRAILER

Bekijk hier de trailer van Together

Together SYNOPSIS

Een man en vrouw worden gedwongen zichzelf en hun relatie opnieuw te evalueren door de realiteit van een 'lockdown'. Zij is een liefdadigheidswerker, een coördinator voor heel Europa bij een liefdadigheidsinstelling voor vluchtelingen. Ze is de dochter van een tandartsvader en een 'oude socialistische' moeder - de enige grootouder die er nog is. Ondertussen is hij een zelfstandige, 'selfmade' man die een klein computerbureau runt. Hij is gedwongen zijn personeel te ontslaan en start met het verbouwen van groenten - iets waar hij erg trots op is.

Together is een Britse dramafilm uit het jaar 2021. Deze productie is geregisseerd door Stephen Daldry (bekend van de films 'The Reader', 'The Hours' en 'Billy Elliot'). Met hoofdrollen voor James McAvoy, Sharon Horgan, en Samuel Logan.

ACTEURS IN Together

Tags: vluchtelingen, vrouw, productie, films, dochter, personeel, relatie, charity, verbouwen, reality, logan, europa, start, groenten, james mcavoy, moeder, sharon horgan, billy elliot, the reader, the hours, trots, drama, socialist, lockdown
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier