Tremors

Tremors (1990)

The monster movie that breaks new ground

[7,1 / 10]

Tremors (1990)

Recensies van Tremors

7,1 116.513 stemmen
3,2 1.262 stemmen

Tremors kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 4,49
Dvd -
Bluray -

Tremors NIEUWS

Tremors TRAILER

Bekijk hier de trailer van Tremors

Tremors SYNOPSIS

Tremors is een Amerikaanse horror- en komediefilm uit het jaar 1990. Deze film is geregisseerd door Ron Underwood. Met een hoofdrol voor Kevin Bacon.

Val en Earl zijn twee klusjesmannen die in het kleine dorpje Perfection, in Nevada werken. Ze staan op het punt om voorgoed te vertrekken uit het dorpje, als ze een seismologe aantreffen die onderzoek doet naar de woestijnbodem. Het blijkt dat er de laatste tijd flink wat trillingen in de grond zijn gesignaleerd. Als dan ook nog de weg door een bizarre verschuiving van rotsen geblokkeerd is en Val en Earl niet weg kunnen uit Perfection, blijkt er een verschrikkelijke waarheid achter de ondergrondse trillingen te zitten.

Met 'Tremors' wordt een ode gebracht aan de horror en science-fiction B-films uit de jaren '50 en '60. Regisseur Ron Underwood brengt alle elementen samen die nodig zijn voor een campy film: humor, spanning, horror en avontuur. Later zou Underwood onder andere 'City Slickers', 'Mighty Joe Young' en 'Pluto Nash' regisseren. Hoofdrolspeler Kevin Bacon was al bekend van films als 'Diner', 'Footloose' en 'She's Having a Baby' en bracht hem binnen in het actiegenre. 'Tremors' was tevens de springplank voor het special-effects team Thomas Woodruff jr. en Alec Gillis. De film kreeg drie sequels en een eigen TV-serie.

ACTEURS IN Tremors

Tags: onderzoek, diner, film, regisseur, rotsen, tv-serie, nevada, serie, humor, spanning, horror, science fiction, alec, avontuur, special, bacon, pluto, klusjesmannen, baby, ode, team, kevin bacon, tremors, jaren '50, val, waarheid