Unfaithful

Unfaithful (2002)

If you had the opportunity, would you?

[6,7 / 10]

Unfaithful (2002)

Recensies van Unfaithful

6,7 88.233 stemmen

Unfaithful kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 14,99
HD Kopen € 16,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 9,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand

Unfaithful TRAILER

Bekijk hier de trailer van Unfaithful

Unfaithful SYNOPSIS

Het verhaal gaat over het koppel Constance (Diane Lane) en Edward (Richard Gere) en hebben een ideaal leventje. Ze zijn getrouwd, hebben een kind en wonen in een buitenwijk van New York. Alles lijkt goed te gaan tot Constance op een dag de trein mist. Ze komt in een storm terecht en valt. Dan ontmoet ze de jonge Fransman Paul Martin bij wie ze zich op mag frissen. Vanaf dat moment staat haar hele leven op z'n kop en zet ze haar huwelijk met Edward op het spel voor een affaire die nooit goed af kan lopen.

Unfaithful is een Franse, Duitse en Amerikaanse thriller uit het jaar 2002. Met Richard Gere en Diana Lane in de hoofdrol.

Regisseur Adrian Lyne staat bekend om zijn gewaagde producties. Hij maakte eerder de thrillers 'Fatal Attraction' en 'Indecent Proposal'. Eigenlijk gaan al zijn films over wat er gebeurd als er een derde persoon het huwelijk verstoort. Het interessante aan Lyne is dat de reden bijna nooit een ongelukkig huwelijk is, maar geld, macht of lust. In deze bewerking van 'La Femme Infidele' van Claude Chabrol, wat weer een vrije bewerking is van 'Madame Bovary', gaat het vooral over wat er gebeurd als lust de overhand krijgt over liefde en welke gevolgen dit heeft voor het huwelijk.

ACTEURS IN Unfaithful