Universal Soldier: Regeneration

Universal Soldier: Regeneration (2009)

The ultimate weapons of the future

[5,2 / 10]

Universal Soldier: Regeneration (2009)

Recensies van Universal Soldier: Regeneration

5,2 24.268 stemmen
2,6 387 stemmen

Universal Soldier: Regeneration kijken

Huren -
Dvd € 4,75
Bluray -

Universal Soldier: Regeneration TRAILER

Universal Soldier: Regeneration SYNOPSIS

Universal Soldier: Regeneration is een Amerikaanse actie- sciencefictionfilm van regisseur John Hyams ('Universal Soldier: Day of Reckoning'). Met Jean-Claude Van Damme en Dolph Lundgren in de hoofdrol.

Meedogenloze terroristen ontvoeren de kinderen van de Russische president en dreigen vervolgens de verlaten kernreactor in Tsjernobyl op te blazen. Het leger wordt ingezet, maar dan blijkt dat de criminelen beschikken over een geheim wapen: een Universal Soldier, een geavanceerde vechtmachine. De enige die hem kan stoppen is Luc Deveraux, zelf een ex-Universal Soldier. Luc wordt opnieuw geactiveerd en als eenmansleger naar het zwaar bewapende Tsjernobyl gestuurd. Eenmaal binnen ontdekt hij dat de terroristen niet over één maar twee onverwoestbare soldaten beschikken. Eén van hen is een oude vijand. Geprogrammeerd om te doden, begint Luc aan een gevaarlijke strijd.

Universal Soldier: Regeneration is het vijfde deel in de reeks. In 2012 verscheen nog een zesde deel Universal Soldier: Day of Reckoning. Van Damme is in vier delen te zien, Lundgren in drie.

ACTEURS IN Universal Soldier: Regeneration

Tags: actie, president, leger, claude, terroristen, wapen, geheim, regisseur, kernreactor, jean-claude van damme, soldaten, doden, kinderen, tsjernobyl, vijand, zwaar, dolph lundgren