Van God los

Van God los (2003)

Keihard En Confronterend

[7,2 / 10]

Van God los (2003)

Recensies van Van God los

7,2 4.443 stemmen
3,5 2.287 stemmen

Van God los kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -

Van God los TRAILER

Bekijk hier de trailer van Van God los

Van God los SYNOPSIS

Van God Los is een Nederlandse speelfilm uit het jaar 2003, geregisseerd door Pieter Kuijpers. Deze productie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Bende van Venlo. Met hoofdrollen voor Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Angela Schijf en Mads Wittermans.

Op een dag schieten de rustige scholier Stan en de kleine crimineel Maikel in koele bloede een man dood. De lokale maffia is onder de indruk en vraagt hen nog enkele smerige klusjes op te knappen. Een nieuw doodseskader is geboren: het geweld werkt verslavend en ze zwemmen in het geld. Tot hun opdrachtgevers hen laten vallen en Anna, Maikels bloedmooie vriendin, een probleem gaat vormen. Ze schrikt steeds meer terug van de gewelddadige Maikel. In haar doodsangst doet ze een beroep op Stan om haar te helpen weg te komen. Stan zal moeten kiezen tussen zijn boezemvriend Maikel en de onweerstaanbare Anna.

ACTEURS IN Van God los

Egbert-Jan Weeber
Als: Stan Meijer
Tygo Gernandt
Als: Maikel Verheije
Angela Schijf
Als: Anna Sprengers
Mads Wittermans
Als: Sef
Tags: zwemmen, crimineel, klusjes, regisseur, bende, maffia, venlo, steden, tieners, katja schuurman, god, relatie, scholier, maikel, Geweld, geld, moorden, oesters, ongelukken, dood, egbert jan weeber, pieter kuijpers, van god los, probleem

MEER Van God los