Vanishing on 7th Street

Vanishing on 7th Street (2010)

Fear lives in the dark

[4,9 / 10]

Vanishing on 7th Street (2010)

Recensies van Vanishing on 7th Street

4,9 24.621 stemmen
2,3 434 stemmen

Vanishing on 7th Street kijken

Dvd € 7,99

Vanishing on 7th Street TRAILER

Vanishing on 7th Street SYNOPSIS

Vanishing on 7th Street (Alternatieve titel: The Vanishing) is een Amerikaanse mystery- en horrorfilm uit het jaar 2010. Met Thandie Newton en Hayden Christensen in de hoofdrol.

Een rampzalig scenario voltrekt zich als een mysterieuze en globale zonsverduistering realiteit wordt op onze aarde. Er verdwijnen ontelbare bevolkingsgroepen van de aardbodem waarbij alleen hun kleding en bezittingen achterblijven. Een groepje overlevenden, een verslaggever (Hayden Christensen), een fysiotherapeut (Thandie Newton) en een filmoperateur(John Leguizamo), zitten gezamenlijk in een zwak verlichte bar op 7th Street. Ze moeten samenwerken in een poging de strijd aan te gaan tegen de apocalyptische verschrikkingen. Als de duisternis langzaam intreedt realiseren ze zich dat ze misschien wel de laatste mensen op deze planeet zijn.

ACTEURS IN Vanishing on 7th Street

Tags: kleding, overlevenden, planeet, horrorfilm, zonsverduistering, verdwijnen, samenwerken, aarde, verslaggever, bezittingen, langzaam, hayden, scenario, hayden christensen, john leguizamo