Vet Hard

Vet Hard (2005)

[6,2 / 10]

Vet Hard (2005)

Recensies van Vet Hard

6,2 3.361 stemmen

Vet Hard kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 24
Bluray € 11,99

Vet Hard TRAILER

Bekijk hier de trailer van Vet Hard

Vet Hard SYNOPSIS

Bennie is een onhandige crimineel die samenwerkt met zijn stiefvader Mast. Van gangster Milo krijgen ze de opdracht om een juwelierszaak te overvallen.

Dit mislukt gigantisch en Bennie komt in de gevangenis. Wanneer hij weer vrijkomt ontdekt Bennie dat Mast op sterven ligt door een leverfalen.

Mast vertelt dat hij buiten Bennie nog een zoon heeft, Koen, die hij nog heel graag een keer zou zien. Het probleem is dat Koen in een zwaarbewaakte gevangenis in Luik zit.

Het lukt Bennie om Koen te bevrijden en ze proberen samen een plan te bedenken hoe ze aan geld kunnen komen voor een illegale lever voor Mast. Hierin worden ze bijgestaan door amateurkoks Martin en Peter en Milo`s neefje Vuk.

Alles wat fout kan gaan gaat fout, zeker niet wanneer ze de manisch depressieve, suïcidale Katja tegenkomen. Ze laten een spoor van opgeblazen gebouwen, mensen en vooral auto`s achter.

ACTEURS IN Vet Hard

Tags: crimineel, gevangenis, koen, bevrijden, luik, gangster, juwelierszaak, lever, stiefvader, opdracht, gigantisch, geld, vet, auto's, spoor, fout, overvallen, mast, probleem, zoon

Vet Hard VIDEOS

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier