Westworld

Westworld (1973)

Boy, have we got a vacation for you..

[7 / 10]

Westworld (1973)

Recensies van Westworld

7 56.020 stemmen

Westworld kijken

BBC One
zaterdag 29 januari 00:25 uur
Dvd € 15,99
Bluray € 19,99

Westworld TRAILER

Bekijk hier de trailer van Westworld

Westworld SYNOPSIS

Het pretpark van de toekomst genaamd Delos, waar naast een Romeins en Middeleeuws pretpark het themapark Westworld onderdeel van uitmaakt. In deze parken zijn alle figuren die er rondlopen robots, die worden bestuurd in een laboratorium door een groep specialisten. Bezoekers Peter Martin en John Blane besluiten naar Westworld te gaan en leven zich helemaal uit in het avontuurlijke wilde westen. Het lijkt een geweldig uitje, maar dan beginnen ze langzaam maar zeker te vermoeden dat er iets niet helemaal in orde is.

Westworld is een Amerikaanse sciencefiction- en actiefilm uit het jaar 1973. Deze productie is geregisseerd door Michael Crichton (bekend van de film 'Coma'). Met Yul Brynner, Richard Benjamin en James Brolin in de hoofdrol.

De televisieserie 'Westworld' ging in 2016 in première op HBO. Een vrij succesvolle serie die gebaseerd op deze gelijknamige film uit 1973 van Michael Crichton. In 2018 kwam het tweede seizoen uit. En het derde seizoen 'Westworld' staat op de planning voor 2020.

ACTEURS IN Westworld