Manage Immenhof - een zomer vol avontuur (2019)

[5.3 / 10]

Manage Immenhof - een zomer vol avontuur (2019)

Manage Immenhof - een zomer vol avontuur gratis kijken

Zappbios: Manage Immenhof - een zomer vol avontuur AVROTROS Jeugdfilm. Na de dood van hun vader hebben de zussen Charly, Lou en Emmie de leiding van manege Immmenhof op zich genomen. Wanneer Lou een paard uit het moeras redt krijgen ze moeilijkheden met de eigenaar van het paard, die beweert dat het paard door de redding een trauma heeft opgelopen en daardoor niet meer kan racen. Hij lijkt nog maar op één ding uit te zijn: de meisjes van Immenhof te verdrijven. Lou biedt aan het paard van zijn trauma af te helpen.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Manage Immenhof - een zomer vol avontuur

5.3 186 stemmen

Manage Immenhof - een zomer vol avontuur TRAILER

Manage Immenhof - een zomer vol avontuur SYNOPSIS

'Manage Immenhof - een zomer vol avontuur' is een Duitse familie- en dramafilm uit het jaar 2019. De hoofdrol wordt vertolkt door Leia Holtwick.

Na de dood van hun vader hebben de zussen Charly, Lou en Emmie de leiding van manege Immmenhof op zich genomen. Wanneer Lou een paard uit het moeras redt krijgen ze moeilijkheden met de eigenaar van het paard, die beweert dat het paard door de redding een trauma heeft opgelopen en daardoor niet meer kan racen. Hij lijkt nog maar op één ding uit te zijn: de meisjes van Immenhof te verdrijven. Lou biedt aan het paard van zijn trauma af te helpen.

ACTEURS IN Manage Immenhof - een zomer vol avontuur