Zu Weit Weg

Zu Weit Weg (2019)

maar vrienden voor altijd

[6,6 / 10]

Zu Weit Weg (2019)

Zu Weit Weg gratis kijken

Zappbios: Te ver weg KRO-NCRV Jeugdfilm. Ben en zijn familie moeten verhuizen naar een nabijgelegen stad, omdat een open bruinkoolkuil hun dorp snel zal opslokken. Op de voetbalclub in zijn dorp was Ben de topspeler, maar bij zijn nieuwe voetbalclub heeft hij moeite zijn plek te veroveren. Ook op zijn nieuwe school heeft Ben het moeilijk. Wanneer hij Tariq, een Syrische vluchteling, ontmoet beginnen de twee als concurrenten, zowel op school als op de voetbalclub. Maar ze komen er al snel achter dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten.
Uitzending :

Recensies van Zu Weit Weg

6,6 34 stemmen

Zu Weit Weg TRAILER

Bekijk hier de trailer van Zu Weit Weg

Zu Weit Weg SYNOPSIS

Het verhaal begint als Ben en zijn familie moeten verhuizen naar de nabijgelegen stad, omdat een open bruinkoolkuil hun dorp snel zal opslokken. Ben ontmoet Tariq, een Syrische vluchteling. De twee beginnen als concurrenten - op school en in de voetbalclub - maar komen er al snel achter dat ze veel meer gemeen hebben dan ze dachten.

Zu Weit Weg (Nederlandse titel: 'Te Ver Weg') is een Duitse familie- en dramafilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Sarah Winkenstette. Met Yoran Leicher, Sobhi Awad en Anna König in de hoofdrol.

ACTEURS IN Zu Weit Weg

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen