RTL 5 BN'ers In Therapie

Social media geeft vaak de indruk dat iedereen heeft wat zijn hartje begeert. Toch worstelen velen van ons met allerlei uitdagingen. Zo wijst onderzoek uit dat maar liefst 75% van de jongeren overweegt een bezoek te brengen aan een psycholoog maar een deel niet gaat vanwege het taboe dat erop heerst.

Om dit taboe te doorbreken, praten Patricia Paay en Christina Curry, Javier Guzman, Patty Brard, Glenn Helder, Bibian Mentel en Ismail Ilgun openhartig met psychiater Esther van Fenema. Want ook zij die geregeld in de spotlights staan kunnen professionele hulp gebruiken voor de issues waar zij mee moeten dealen. BN'ers In Therapie is vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Voor de Nederlandse versie van het Britse Celebrities in Therapy volgen de BN'ers individueel een aantal therapiesessies bij psychiater Van Fenema. De diepgaande gesprekken worden aangevuld met fragmenten en quotes van familieleden en vrienden.

In de eerste aflevering vertelt Patricia Paay hoe zij door social media aan de schandpaal is genageld. Door het uitlekken van persoonlijke sekstapes werd haar leven behoorlijk kapot gemaakt. Zowel afzonderlijk van elkaar, alsook gezamenlijk volgt ook dochter Christina Curry een aantal sessies met Van Fenema over onder andere de scheiding van haar ouders en wat dit voor haar heeft betekent.


MEER BN'ers in Therapie