DanceSing

DanceSing is een talentenjacht op SBS6 voor talenten die alles in huis hebben.

Talentenjacht
DanceSing is een combinatie van een talentenjacht voor zangers en voor dansers. Het programma is op zoek naar talenten die kunnen zingen én dansen als Beyoncé, Justin Timberlake of Bruno Mars en een stadion kunnen vullen.

Grenzen verleggen
In DanceSing worden de talenten gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Zo worden ze klaargestoomd voor een succesvolle carrière als artiest.

Nieuwste technieken
Het programma DanceSing maakt gebruikt van de allernieuwste technieken om alles er zo spectaculair mogelijk uit te laten zien.

Producer RedOne
Voor de winnaar van DanceSing is er een grote prijs. Producer RedOne, die samenwerkte met onder anderen Jennifer Lopez, Lady Gaga en One Direction, zorgt voor de ultieme carrièrestart. RedOne en zijn team schrijven en produceren een single voor de winnaar.

Jury
De kandidaten worden door Trijntje Oosterhuis en Gordon beoordeeld op hun zangprestaties en door Timor Steffens en Kenzo Alvares op hun dansuitvoeringen.

Presentatie
DanceSing wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Romy Monteiro.

Tags: ZINGEN, PRIJS, ONE DIRECTION, WINNAAR, TALENTENJACHT, JUSTIN TIMBERLAKE, LADY GAGA, JENNIFER LOPEZ, SPECTACULAIR, SINGLE, ARTIEST, SBS6, DANSEN, BRUNO MARS, PRODUCER

MEER DanceSing