Dat Verzin Je Niet!

Wat is Dat Verzin Je Niet!?

In Dat Verzin Je Niet! met bizarre vragen neemt een koppel het op tegen een honderdkoppig publiek. De show wordt door Gordon gepresenteerd.

Ronde 1
Elke aflevering van Dat Verzin Je Niet bestaat uit twee rondes. Bij de start van ronde één is de geldpot van de honderd publieksspelers leeg en heeft het koppel heeft 100.000 euro in de geldpot zitten. Het koppel kan het geld veilig stellen door de acht vragen over absurde, maar toch écht bestaande situaties goed te beantwoorden. Elke vraag is 12.500 euro waard. Bij elk fout antwoord gaat er een deel van dit bedrag naar de pot van de honderd publieksspelers.

Finale
In de finaleronde van Dat Verzin Je Niet wordt bepaald of het koppel of het publiek met het geld naar huis gaat. Om de publiekspot mee naar huis te nemen moet elk publiekslid één vraag van in totaal vijf vragen goed beantwoorden. Als bijvoorbeeld na vier vragen 98 van de 100 publieksleden een juist antwoord hebben gegeven, moeten de laatste twee publieksleden de laatste vraag goed beantwoorden, anders gaat het koppel er met de winst vandoor.


Dat Verzin Je Niet! NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »