De Noodcentrale

De Noodcentrale


De Noodcentrale gemist?

De Noodcentrale In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de vrouw te vinden. SlagboomEen beheerder van een parkeergarage belt de politie omdat hij live op camerabeelden ziet hoe een slagboom wordt vernield. DronkenIn Maastricht komt een melding binnen van een dronken bestuurder, meerdere omstanders proberen te voorkomen dat hij verder rijdt maar ze hebben er een flinke kluif aan. Schietpartij Texas winkelcentrum: 20 doden en 26 gewonden in El Paso Bekijk deze video » Schietpartij Ohio: 9 doden in Dayton Bekijk deze video »
Uitzending :
De Noodcentrale
In de laatste aflevering van De Noodcentrale belt een vrouw 112 omdat haar beste vriendin het leven niet meer ziet zitten. Het overlijden van haar moeder is haar teveel geworden, ze wil niet meer verder. De politie zet alles op alles om de vrouw te...
channel icon
Woensdag 7 augustus 21:25 uur

De Noodcentrale NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.