Gepest van 9 tot 5

Gepest van 9 tot 5


Gepest van 9 tot 5 gemist?

Gepest van 9 tot 5 In het eenmalige tv-programma Gepest van 9 tot 5 proberen slachtoffers van pesten op de werkvloer de situatie achter zich te laten door de problemen op te lossen. Daarvoor schakelen ze de hulp in van presentator Bert van Leeuwen. De mensen zijn ten einde raad: ze hebben alles geprobeerd om het pestgedrag aan te kaarten, maar zonder succes. Bert van Leeuwen pakt pesters op het werk aan in Gepest van 9 tot 5 Bekijk deze video » Het pesten kan bestaan uit allerlei vormen van verbaal, non-verbaal en lichamelijk geweld of het negeren van een collega in allerlei sociale activiteiten. Pesten op de werkvloer is een enorm taboe, terwijl de cijfers er niet om liegen. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat 1 op de 8 volwassenen in Nederland wordt gepest op de werkvloer en dat meer dan de helft van de Nederlandse bedrijven nog geen anti-pestbeleid heeft. Duncan Laurence vertelt over gepest worden Bekijk deze video »
Uitzending
Gepest van 9 tot 5
In het eenmalige tv programma Gepest van 9 tot 5 proberen slachtoffers van pesten op de werkvloer de situatie achter zich te laten door de problemen op te lossen.
channel icon
Vrijdag 19 april 21:35 uur

Gepest van 9 tot 5 NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.