Govert naar de Grenzen van het Heelal

Govert naar de Grenzen van het Heelal


Govert naar de Grenzen van het Heelal gemist?

Govert naar de grenzen van het heelal gemist? Bekijk hier de hele uitzending De laatste aflevering van Govert naar de grenzen van het heelal gaat over de maanlanding, voor veel mensen dé gebeurtenis van de vorige eeuw. Het was grensverleggend en vandaag de dag nog altijd inspirerend. De wetenschap stort zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme op de verdere verkenning van het heelal. Govert duikt in de geschiedenis van het Apollo-programma, waarbij de mens de maan bezocht. Hij bezoekt verschillende locaties in de Verenigde Staten waar de Apollo-maanlandingen op een wetenschappelijke manier werden voorbereid. Ook geeft Govert ons een blik in de toekomst van de ruimtevaart en de sterrenkunde, want de maanlanding heeft onze verkenningsdrang aangewakkerd. Govert ontmoet experts en bezoekt locaties in de Verenigde Staten, Chili en Nederland, waar op dit moment de basis wordt gelegd voor deze nieuwe kosmische uitdagingen. Wetenschapsjournalist Govert Schilling over wat een zwart gat nou eigenlijk is Bekijk deze video »
Uitzending :
Govert naar de grenzen van het heelal gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De laatste aflevering van Govert naar de grenzen van het heelal gaat over de maanlanding, voor veel mensen dé gebeurtenis van de vorige eeuw.
channel icon
Dinsdag 18 juni 21:15 uur

Govert naar de Grenzen van het Heelal NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.