Helden van het Máxima

Helden van het Máxima


Helden van het Máxima gemist?

Tweede aflevering Helden van het Máxima gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd. ResearchHet draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen. BioptOok is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken. Nog één deelVolgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien. De hoogtepunte van Utopia van deze week: flinke discussie en een bezoek aan het ziekenhuis Bekijk deze video » Nederlandse ex-judoka Kim Akker overleden na gasexplosie Mexico Bekijk deze video » Joëlle Witschge opgenomen in ziekenhuis Zuid-Korea: "De hele auto zat onder het bloed" Bekijk deze video »
Uitzending
Tweede aflevering Helden van het Máxima gemist? Bekijk hier de hele uitzending
In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd.
channel icon
Eergisteren 21:30 uur

Helden van het Máxima NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.