House of Talent

House of Talent is een realitysoap van SBS6 over talentvolle artiesten. Ze leven samen in een huis vol camera's en werken allemaal aan een eigen solocarrière.

Muzikale talenten
Acht veelbelovende muzikale talenten wonen en werken samen in een voormalige tv- en radiostudio om te werken aan hun carrière.

Populariteit
Elke artiest brengt iedere zes weken een nieuwe single uit. Het doel van het programma is zo populair mogelijk te worden. Dan kunnen de deelnemers geboekt worden voor optredens en geld verdienen.

Geld verdienen
Voor een langer verblijf in House of Talent zullen de inwoners zo veel mogelijk geld moeten verdienen met hun muziek en zullen ze veel aandacht via sociale media moeten zien te krijgen. Artiesten die het minst scoren, zullen worden vervangen door nieuw talent.

Begeleiding
De muzikale talenten hebben allemaal verschillende (muzikale) achtergronden. Ze worden in het programma begeleid door twee ervaren managers.

Tags: TALENT, SOCIALE MEDIA, MUZIEK, MEDIA, RADIOSTUDIO, SINGLE, POPULARITEIT, ARTIEST, SBS6, GELD, INWONERS, REALITYSOAP, POPULAIR

MEER House of Talent