Prison Girls - Life Inside

Prison Girls - Life Inside


Prison Girls - Life Inside gemist?

Documentaireserie Prison Girls - Life Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de voorlaatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van vrouwen in een Amerikaanse gevangenis. SuikeroomOok in de gevangenis heb je geld nodig en Missy lost dat op haar eigen manier op: met een suikeroompje. Hij komt elke week op bezoek en het is duidelijk dat hij haar aanbidt. JunkielevenDe heroïneverslaafde Missy moet terechtstaan voor huisvredebreuk en ontvoering. Om haar kinderen terug te krijgen zal ze het junkieleven vaarwel moeten zeggen. TransgenderTransgender Franklin en medegevangene Leslie worden steeds meer verliefd... Ze zien elkaar alleen in de klas, maar zijn ze in staat om hun relatie geheim te houden? Bekijk trailer van Orange Is The New Black seizoen 7 Bekijk deze video » Drugskoning El Chapo de cel in Bekijk deze video »
Uitzending
Documentaireserie Prison Girls - Life Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Vanavond is de voorlaatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van vrouwen in een Amerikaanse gevangenis.
channel icon
Gisteren 20:30 uur

Prison Girls - Life Inside NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.