Thank you for the music

Wat is Thank you for the music?

Thank you for the music is een tv-programma op SBS6.

Spellen
In de muzikale spelshow Thank you for the music nemen wekelijks drie duo's het tegen elkaar op in verschillende muziekspellen. Kim-Lian van der Meij presenteert het programma.

Teamcaptains
De duo's bestaan uit een van de drie vaste teamcaptains, Johnny de Mol, Sanne Hans en Soundos el Ahmadi, en een bekende Nederlander.

Inschatten
Na een muziekspel kiest het winnende duo op basis van het uiterlijk een van de zeven uitgesproken types, speciale publieksleden zoals een oma, student of bouwvakker. Het duo moet inschatten wie het best kan zingen.

Techniek
Met een speciale techniek wordt gemeten hoeveel zuivere noten en valse uithalen het publiekslid zingt. Dat resulteert in positieve en negatieve punten voor het team.

Speciaal publiekslid
Elk speciaal publiekslid mag slechts één keer in actie komen in Thank you for the music. Aan het begin van de uitzending hebben de duo's dus nog veel keuze.

Tags: ZINGEN, TECHNIEK, BEKENDE NEDERLANDER, UITERLIJK, TV-PROGRAMMA, SPELSHOW, SBS6, JOHNNY DE MOL, KIM-LIAN VAN DER MEIJ, SOUNDOS EL AHMADI, TEAM, SANNE HANS, THANK YOU FOR THE MUSIC

Thank you for the music NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »