Vetgelukkig!

Vetgelukkig! is een documentairereeks over overgewicht van de NTR op NPO 3, gepresenteerd door wetenschapsjournalist Diederik Jekel en presentatrice Patty Brard.

Overgewicht
Het programma gaat onder meer over de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Wat is de impact van fatshaming op een mens, waarom houden sommige mensen juist enorm van grote lichamen en is geluk haalbaar als je dik bent?

Naakte waarheid
In het programma gaan mensen letterlijk en figuurlijk met de billen bloot. In het opvallende onderdeel De naakte waarheid praten mensen met een groot lichaam over hun lijf. Van onzekerheid en lijnpogingen tot de trots op het hebben van een volle body.

Patty Brard
Diederik Jekel vorm voor het eerst een tv-duo met Patty Brard, die de afgelopen maanden enorm veel afviel nadat ze een gastric bypass-operatie moest ondergaan. De twee vertellen in Vetgelukkig! dan ook over hun eigen ervaringen met overgewicht.

Tags: PRESENTATRICE, LICHAMEN, OPERATIE, OVERGEWICHT, NPO, LICHAAM, BLOOT, BILLEN, PATTY BRARD, DIEDERIK JEKEL, GELUK, IMPACT, NPO 3, NTR, TROTS, MET DE BILLEN BLOOT, DUO, TV-DUO, GASTRIC BYPASS, WAARHEID

MEER Vetgelukkig!


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »