ZappSport

ZappSport gemist?

Zappsport Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
Uitzending

Wat is ZappSport?

Zappsport is een sportprogramma voor kinderen van AVROTROS op NPO Zapp.

Ron Boszhard
Vaste presentator van Zappsport is Ron Boszhard, vanaf 2005. Eerder presenteerde Barbara Barend (2002-2005) het programma. Ook Vivienne van den Assem (2010-2013) was ooit presentatrice. Hockeyster Naomi van As (2013) is één van de andere presentatoren. Britt Dekker valt vanaf september 2018 voor haar in wegens zwangerschapsverlof.

Opzet
Alle takken van sport komen aan bod in Zappsport. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport.


ZappSport NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »