Condor

Wat is Condor?

Een jonge CIA-analist Joe Turner, wiens idealisme wordt getest wanneer hij toetreedt tot de CIA in de hoop het van binnenuit te hervormen, maar struikelt over een vreselijk maar briljant plan dat het leven van miljoenen mensen bedreigt.

Turner is een idealistische millennial die stiekem lid wordt van de CIA in de hoop de CIA van binnenuit te hervormen. Maar als iedereen in zijn kantoor wordt afgeslacht door professionele moordenaars, wordt deze briljante analist gedwongen uit zijn denktank te stappen en in een ivoren toren te gaan zitten om de strijd te gaan met de gevaarlijkste elementen in het militair-industriële complex. Joe zal dingen moeten doen die hij zelf nooit voor mogelijk had gehouden - en ontdekken dat niemand zijn ware karakter kent totdat ze onder vuur zijn getest.

Bekijk de serie Condor via deze link op Videoland.

Tags: bloedbad, verenigde staten, media, terroristen, overlevende, proef, hervormen, spionnen, videoland, condor, kantoor, serie, toren, levend, collega's, zender, cinema, fräser, militair, vuur, vermoord, turner, cia, william hurt, karakter, analist

MEER Condor


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »