Gouden Bergen

Gouden Bergen is een tv-serie van SBS6.

Mini-serie
De comedy- en dramaserie Gouden Bergen werd begin 2015 uitgezonden op SBS6. Na een mini-serie in januari van twee afleveringen, kregen de makers groen licht voor nog acht afleveringen een paar maanden later.

Afgrond
In de serie dreigen zes welvarende vrouwen in het Noord-Hollandse Bergen af te glijden naar het randje van de afgrond, omdat de mannen in hun leven er een puinhoop van maken.

Rijke status
Ondanks de drama's die hun leven zouden kunnen verwoesten, zetten de vrouwen alles op alles om hun rijke status te behouden.

Drama's
In Gouden Bergen krijgen de families te maken met fraude, geblokkeerde creditcards, een ernstig ongeluk, mannen die vreemdgaan en manipulatieve pubers.

Hoofdrolspelers
De zes vrouwelijke hoofdrolspelers in Gouden Bergen zijn Plien van Bennekom, Eva Duijvestein, Jelka van Houten, Tina de Bruin, Fockeline Ouwerkerk en Margo Dames.

Tags: VROUWEN, ONGELUK, FRAUDE, TV-SERIE, COMEDY, SERIE, DRAMASERIE, STATUS, DAMES, VREEMDGAAN, AFGROND, SBS6, PUINHOOP, EVA DUIJVESTEIN, FOCKELINE OUWERKERK, JELKA VAN HOUTEN, MARGO DAMES, PLIEN VAN BENNEKOM, TINA DE BRUIN, MANNEN

MEER Gouden Bergen


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »