Special: Olympische Spelen
Alles over de Winterspelen in Pyeongchang

Via deze special van Gids.tv vind je alle informatie over 'PyeongChang 2018'. Dagelijks is op Gids.tv te vinden welke sportevenementen waar worden uitgezonden, ga hiervoor bovenin naar het Menu -> Artikelen -> Sport.

Winterspelen live op tv
Meerdere zenders zoals NPO 1, Eurosport, BBC, Eén en ARD doen live verslag. In het volgende artikel leggen we precies uit waar je de Olympische Spelen op tv kunt zien.

Vind meer informatie over de volgende sporten en disciplines tijdens de Olympische Winterspelen van 2018:

Tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang zijn er 102 medaille-evenementen in zeven sporten. De sporten schaatsen, skiën en sleesporten zijn onderverdeeld bovenstaande disciplines.

Tijdens de Olympische Winterspelen doen Eurosport en de NOS uitgebreid verslag in Nederland. Via Eurosport Player zijn alle livestreams te zien. Dagelijks is op Gids.tv te vinden welke sportevenementen waar worden uitgezonden.

De Olympische Winterspelen van 2018 vinden van vrijdag 9 tot en met zondag 25 februari plaats in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Het is de 23ste editie van de Winterspelen. Rond de Olympische Spelen heeft Gids.tv uitgebreid aandacht voor alle sporten, alle uitzendingen en de hoogtepunten.

Lees en bekijk hieronder alle berichtgeving van Gids.tv over de Olympische Winterspelen van 2018.


MEER Special: Olympische Spelen

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.