Ik Vertrek: start zomerherhalingen gemist? | Gids.tv

Ik Vertrek: start zomerherhalingen gemist?
10 jaar Ik Vertrek

NPO 1
zaterdag 27 juli 20:30 uur
Tip

Uitzending van 10 jaar Ik Vertrek gemist? In de zomerherhalingen van Ik Vertrek is vier zaterdagen om 20:25 uur een compilatie van de eerste uitzending en de follow up van een emigrant te zien. Deze keer het verhaal van Mark en Margo.

Naaktcamping
De Brabantse Mark en Margo den Houting beginnen in 2011 een naaktcamping in Slowakije. Een jarenlange droom wordt werkelijkheid. Helaas zit het ze het eerste seizoen niet mee. De verbouwing kost meer dan verwacht en het regent constant waardoor de gasten wegblijven.

Geluk
Mark moet in de winter noodgedwongen zijn oude baan als printerreparateur oppakken. De zomer erna hebben ze meer geluk, ze hebben het dubbele aantal gasten en ook het weer werkt mee. Toch moet Mark ook deze winter weer naar Nederland toe om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.

Goede moed
Het seizoen erop gaan ze er weer vol goede moed tegenaan, met de hoop nu eindelijk van hun camping Dobrá Lúka te kunnen rondkomen.

Bekijk deze aflevering van 10 jaar Ik Vertrek hier terug.

Tags: nederland, compilatie, uitzending, bekende nederlanders, zomer, verbouwing, camping, slowakije, regent, droom, vertrek, winter, start, eerste uitzending, geluk, ik vertrek, baan, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.