Terug: 1000-lb Sisters gemist? | Gids.tv

Terug: 1000-lb Sisters gemist?
Amusement

TLC
2021-04-24 21:00:00
Tip

Uitzending van 1000-lb Sisters gemist? In een nieuw seizoen van 1000-lb Sisters wordt het leven van de zeer zware en enthousiaste zussen Amy en Tammy Slaton steeds opmerkelijker. Tijdens het afvallen zijn er meer ups en downs dan ooit tevoren. Elke zaterdag om 21:00 uur op TLC.

Maagoperatie
De zwaarlijvige zussen wogen tot het vorige seizoen samen meer dan 1000 Amerikaanse ponden, wat neerkwam op een slordige 450 kilo. Ze besloten beiden voor een maagoperatie te gaan, maar alleen Amy kwam in aanmerking omdat ze vooraf zelf voldoende gewicht had verloren.

Getrouwd
Het gevolg is dat Amy nog 'maar' 125 kilo weegt, terwijl haar oudere zus nog op haar oude gewicht zit. In dit nieuwe seizoen is te zien dat Amy inmiddels is getrouwd en samenwoont met Michael.

Zwanger
Samen zorgen ze voor Tammy die naast hen is komen wonen, maar of dat zo kan blijven is de vraag. Amy heeft namelijk bijzonder nieuws: ze is zwanger. Het is een langgekoesterde droom, maar ook eentje die niet zonder risico is, omdat haar operatie nog maar kort geleden is.

Zelfstandiger
Amy bezorgd dat ze nu niet meer voor Tammy kan zorgen, waardoor ze haar aanmoedigt zelfstandiger te worden. Om Tammy te helpen, besluit broer Chris ook af te vallen en voor een operatie te gaan. Kan hij Tammy stimuleren?

Bekijk deze aflevering van 1000-lb Sisters hier terug.

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier