Docu: Midnight Family gemist? | Gids.tv

Docu: Midnight Family gemist?
2Doc: Midnight Family (VPRO)

NPO 2
2020-02-26 22:55:00
Tip

Uitzending van 2Doc: Midnight Family (VPRO) gemist? In de rijkste buurten van Mexico City verdient de familie Ochoa - vader en twee minderjarige zonen -de kost met een privéambulance. De concurrentie is moordend.

Privéambulance
Als een waanzinnige raast de familie Ochoa, vader en twee minderjarige zonen, 's nachts met hun privéambulance door de rijkste buurten van Mexico-Stad. Een noodzakelijk kwaad, want de overheid heeft in de stad met negen miljoen inwoners nog geen 45 ambulances rondrijden.

Concurrentie
Het is haast een spel voor de zestienjarige ambulancechauffeur Juan Ochoa: lukt het hem de concurrentie te verslaan en als eerste op de plaats van het noodgeval aan te komen? Maar zodra de bestemming is bereikt, is het ernst.

Tegengehouden
Het werk brengt veel onzekerheden en stress met zich mee. Zelfs als hij, samen met z'n vader en jongere broertje, als eerste ter plekke is, is het niet zeker of ze aan de rit verdienen. Er is altijd een kans dat ze worden tegengehouden door corrupte politieagenten of dat patiënten niet kunnen of willen betalen voor het transport.

Bekijk deze aflevering van 2Doc: Midnight Family (VPRO) hier terug.