Terug: 3 op Reis gemist? | Gids.tv

Terug: 3 op Reis gemist?
3 op reis

NPO 3
zondag 25 augustus 19:45 uur

Uitzending van 3 op reis gemist?

3 op reis gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van reisprogramma 3 op Reis gaan de presentatoren voor het eerst ook op reis in Nederland. Nieuwe rubriekChris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen ontdekken in een nieuwe rubriek iedere week een verrassende plek op minder dan vijf uur reizen vanaf het midden van ons land – zónder te vliegen. TreinreisGeraldine trapt het nieuwe seizoen af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. DrentheAan Maurice heeft als bestemming oerprovincie Drenthe. Nederland is één van de dichtst bevolkte landen van Europa, maar in de dunst bevolkte provincie van ons land merk je daar weinig van. Maurice loopt een dag mee met een schaapherder, waarna hij overnacht in een cabin in het bos, waar je alleen te voet kunt komen, ver weg van alles en iedereen. Ook Drenthe heeft last van aardbevingen door gaswinning Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van 3 op reis
Tip

Uitzending van 3 op reis gemist? In het nieuwe seizoen van reisprogramma 3 op Reis gaan de presentatoren voor het eerst ook op reis in Nederland.

Nieuwe rubriek
Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen ontdekken in een nieuwe rubriek iedere week een verrassende plek op minder dan vijf uur reizen vanaf het midden van ons land – zónder te vliegen.

Treinreis
Geraldine trapt het nieuwe seizoen af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen.

Drenthe
Aan Maurice heeft als bestemming oerprovincie Drenthe. Nederland is één van de dichtst bevolkte landen van Europa, maar in de dunst bevolkte provincie van ons land merk je daar weinig van. Maurice loopt een dag mee met een schaapherder, waarna hij overnacht in een cabin in het bos, waar je alleen te voet kunt komen, ver weg van alles en iedereen.

Bekijk deze aflevering van 3 op reis hier terug.

Tags: nederland, drenthe, bijten, zuid afrika, oostenrijk, afrika, spits, provincie, reizen, wenen, rubriek, maurice lede, graz, europa, start, chris zegers, magazine, evi hanssen, geraldine kemper, nienke de la rive box, cabin, stad, 3 op reis, plek, reis, aflevering 1, reisprogramma, seizoen, DWARS

3 op reis NIEUWS & VIDEOS