Start: 30 jaar Dutch Dance gemist? | Gids.tv

Start: 30 jaar Dutch Dance gemist?
30 jaar Dutch Dance

NPO 3
zaterdag 12 oktober 22:45 uur

Uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist?

30 jaar Dutch Dance gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de driedelige documentaire 30 jaar Dutch Dance vertellen tientallen hoofdrolspelers van drie decennia dance gezamenlijk het verhaal, ondersteund met uniek archiefmateriaal. De komende zaterdagen wordt de docu van een jaar geleden herhaald op NPO 3, steeds om 22:40 uur. FeestenVan extravagante RoXY-feesten tot DJ Tiësto die eind jaren 90 zijn eerste tracks maakt op zijn zolderkamer. Het komt in dit drieluik allemaal aan bod. PioniersjarenHet eerste deel gaat over de pioniersjaren: van de kennismaking met het nieuwe fenomeen house in clubs tot de eerste illegale raves in verlaten loodsen en tunnels en van de invloed van de nieuwe partydrug xtc tot de eerste grote hits. Dj'sMet onder anderen Eddy de Clercq, Paul Elstak, DJ Marcello, Joost van Bellen, DJ Dimitri en Lady Aida. Dance Dance Dance gemist? Sharon Doorson danst als Beyoncé Bekijk deze video » Dance Dance Dance gemist? Vinchenzo krijgt allerhoogste score van de jury Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van 30 jaar Dutch Dance
Tip, Herhaling

Uitzending van 30 jaar Dutch Dance gemist? In de driedelige documentaire 30 jaar Dutch Dance vertellen tientallen hoofdrolspelers van drie decennia dance gezamenlijk het verhaal, ondersteund met uniek archiefmateriaal. De komende zaterdagen wordt de docu van een jaar geleden herhaald op NPO 3, steeds om 22:40 uur.

Feesten
Van extravagante RoXY-feesten tot DJ Tiësto die eind jaren 90 zijn eerste tracks maakt op zijn zolderkamer. Het komt in dit drieluik allemaal aan bod.

Pioniersjaren
Het eerste deel gaat over de pioniersjaren: van de kennismaking met het nieuwe fenomeen house in clubs tot de eerste illegale raves in verlaten loodsen en tunnels en van de invloed van de nieuwe partydrug xtc tot de eerste grote hits.

Dj's
Met onder anderen Eddy de Clercq, Paul Elstak, DJ Marcello, Joost van Bellen, DJ Dimitri en Lady Aida.

Bekijk deze aflevering van 30 jaar Dutch Dance hier terug.

Tags: nederland, documentaire, bellen, tunnels, xtc, drieluik, feesten, dance, npo, dj marcello, hits, loodsen, dimitri, start, eddy de clercq, joost van bellen, paul elstak, tracks, npo 3, aflevering 1, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV