Terug: Abandoned Engineering gemist? | Gids.tv

Terug: Abandoned Engineering gemist?
Documentaire

Discovery
2020-07-14 20:30:00
Tip

Uitzending van Abandoned Engineering gemist? Het programma Abandoned Engineering duikt vanaf vanavond opnieuw in de opmerkelijke geschiedenis van afgedankte constructies op aarde. De nieuwe afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Discovery.

Mysterieuze bouwwerken
Merkwaardige gebouwen, vervallen forten of verlaten spooksteden waar ooit honderden mensen leefden. De aarde staat nog vol met mysterieuze bouwwerken waarvan niet direct duidelijk is waar ze ooit voor dienden en waarom ze er nu nog zo bij staan. Leeg en verlaten en soms overwoekerd door oerwoud.

Snikheet
Abandoned Engineering duikt in de opmerkelijke geschiedenis van deze afgedankte constructies. Zoals de betonnen ruïnes midden in de Mojavewoestijn. Woonden er ooit mensen op deze snikhete plek? En waarom zijn ze vertrokken?

Concentratiekamp
Ook vertelt deze eerste aflevering het verhaal van het grote gebouw vlakbij het allereerste concentratiekamp in Duitsland. En van de merkwaardige bunkers die schuin en half in het water staan voor de kust van Letland. Wat is hun geschiedenis? Bekijk deze aflevering van Abandoned Engineering hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Abandoned Engineering