Als de Brandweer gemist? | Gids.tv

Als de Brandweer gemist?
Als de Brandweer

SBS 6
2019-12-01 20:30:00

Uitzending van Als de Brandweer gemist?

Als de Brandweer Realityreeks over het reilen en zeilen bij de brandweer. Seizoen 1 - Aflevering 2 van 8 . Een paard is vastgezogen in een moddersloot en moet gered worden. Bij een flatbrand wordt een bejaarde man uit een brandende woning gehaald. Hij is buiten bewustzijn als zijn zoon de brandweer vertelt dat hij niet tot leven gewekt mag worden. Luisteren ze hiernaar? En in het stikdonker wordt de brandweer tijdens een verkenning in een bedrijfspand door een levensgevaarlijke gasexplosie overvallen.
Uitzending :
Als de Brandweer

Uitzending van Als de Brandweer gemist? Realityreeks over het reilen en zeilen bij de brandweer. Seizoen 1 - Aflevering 2 van 8 .

Een paard is vastgezogen in een moddersloot en moet gered worden. Bij een flatbrand wordt een bejaarde man uit een brandende woning gehaald. Hij is buiten bewustzijn als zijn zoon de brandweer vertelt dat hij niet tot leven gewekt mag worden. Luisteren ze hiernaar? En in het stikdonker wordt de brandweer tijdens een verkenning in een bedrijfspand door een levensgevaarlijke gasexplosie overvallen. Bekijk deze aflevering van Als de Brandweer hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Als de brandweer

Als de Brandweer video's


Als de Brandweer TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen