Als de Brandweer gemist? | Gids.tv

Als de Brandweer gemist?
Als de Brandweer

SBS 6
2019-12-15 20:30:00

Uitzending van Als de Brandweer gemist?

Als de Brandweer Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. En steeds meer eigenlijk. Dat komt omdat ze bij een incident de kortste aanrijtijd hebben van alle hulpverleners. In Als de Brandweer gaan we met hen mee en staan we in de schoenen van de brandweerploeg als ze vanuit een kazerne op een incident afstuiven. Wat start in de meldkamer met een angstige noodoproep, krijgt een vervolg als we met de brandweer
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Als de Brandweer

Uitzending van Als de Brandweer gemist? Realityreeks over het reilen en zeilen bij de brandweer. Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 .

Liftopsluitingen, reanimaties, waterongevallen, verkeersongelukken, levens redden; de brandweer doet zoveel meer dan de hoofdtaak branden blussen. En steeds meer eigenlijk. Dat komt omdat ze bij een incident de kortste aanrijtijd hebben van alle hulpverleners. In Als de Brandweer gaan we met hen mee en staan we in de schoenen van de brandweerploeg als ze vanuit een kazerne op een incident afstuiven. Wat start in de meldkamer met een angstige noodoproep, krijgt een vervolg als we met de brandweer binnen een minuut in de tankautospuit (TAS) stappen en met gillende sirenes uitrukken. Bekijk deze aflevering van Als de Brandweer hier terug.


Als de Brandweer video's


Als de Brandweer TV-Nieuws