Andere Tijden special: Dierenlief en dierenleed gemist? | Gids.tv

Andere Tijden special: Dierenlief en dierenleed gemist?
Informatief, Geschiedenis

NPO 2
2020-10-04 20:25:00

Uitzending van Andere Tijden special gemist?

Andere Tijden special: Dierenlief en dierenleed Op deze 4 oktober 2020 is het de 90e keer dat Dierendag - een initiatief van de Dierenbescherming - op de kalender staat. Andere Tijden zendt een special uit met een overzicht van 50 jaar dierenlief en dierenleed in de vorige eeuw. PoesjesEnerzijds de pure dierenliefde voor schattige hondjes, poesjes en aapjes, en het marmeren graf voor de overleden hond van André Hazes. Anderzijds het dier als verdienobject, zoals legbatterijkippen, mestkalveren en mestvarkens. NertsenfokkerijenHet Anti Bont Comité maakt zich al in de jaren 70 druk over nertsenfokkerijen en vossenfarms. Een paar cent meer voor een ei kan al veel dierenleed besparen, maar we betalen liever voor onze huisdieren dan voor ons vlees. Dierendag in Chateau Meiland: extra groot bot voor Bommel en Bijoux Bekijk deze video » Het is Dierendag: hilarische beelden van dieren tijdens sportwedstrijden Bekijk deze video » Dierendag: Coen & Sander feliciteren BN’ers met dierennaam Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Andere Tijden special gemist?

Op deze 4 oktober 2020 is het de 90e keer dat Dierendag - een initiatief van de Dierenbescherming - op de kalender staat. Andere Tijden zendt een special uit met een overzicht van 50 jaar dierenlief en dierenleed in de vorige eeuw.

Poesjes
Enerzijds de pure dierenliefde voor schattige hondjes, poesjes en aapjes, en het marmeren graf voor de overleden hond van André Hazes. Anderzijds het dier als verdienobject, zoals legbatterijkippen, mestkalveren en mestvarkens.

Nertsenfokkerijen
Het Anti Bont Comité maakt zich al in de jaren 70 druk over nertsenfokkerijen en vossenfarms. Een paar cent meer voor een ei kan al veel dierenleed besparen, maar we betalen liever voor onze huisdieren dan voor ons vlees.

Bekijk deze aflevering van Andere Tijden special hier terug.

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen