Terug: Andere Tijden gemist? | Gids.tv

Terug: Andere Tijden gemist?
Andere Tijden

NPO 2
2020-01-29 22:20:00

Uitzending van Andere Tijden gemist?

Andere Tijden over Rita Hovink gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van Andere Tijden met een nieuwe presentator, Astrid Sy, op een nieuw tijdstip: elke woensdag om 22:20 uur op NPO 2, na Nieuwsuur. GeschiedenisIn dit reportageprogramma ook de komende weken aandacht voor ontwikkelingen en gebeurtenissen in de moderne geschiedenis, vaak naar aanleiding van de actualiteit. Rita HovinkDe eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat over Rita Hovink (1944-1979), van 'Laat me alleen'. Ze is bekend van haar Nederlandstalige hits, maar vrijwel onbekend is haar carrière als jazzzangeres. LyrischVijftig jaar na dato wordt haar jazzplaat 'Love Me Or Leave Me' opnieuw uitgebracht. Muziekkenners zijn lyrisch. Er zijn nieuwe fragmenten van Rita Hovink te zien en naast haar dochter Milou komen ook Edwin Rutten, Chiel Montagne, Denise Jannah en muziekjournalist Frank Jochemsen aan het woord. Puff Daddy verandert naam opnieuw en heet nu Sean Love Combs Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2020: De cast van Lazarus treedt op met Absolute Beginners Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Andere Tijden
Tip, Actueel

Uitzending van Andere Tijden gemist? Vanavond start het nieuwe seizoen van Andere Tijden met een nieuwe presentator, Astrid Sy, op een nieuw tijdstip: elke woensdag om 22:20 uur op NPO 2, na Nieuwsuur.

Geschiedenis
In dit reportageprogramma ook de komende weken aandacht voor ontwikkelingen en gebeurtenissen in de moderne geschiedenis, vaak naar aanleiding van de actualiteit.

Rita Hovink
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat over Rita Hovink (1944-1979), van 'Laat me alleen'. Ze is bekend van haar Nederlandstalige hits, maar vrijwel onbekend is haar carrière als jazzzangeres.

Lyrisch
Vijftig jaar na dato wordt haar jazzplaat 'Love Me Or Leave Me' opnieuw uitgebracht. Muziekkenners zijn lyrisch. Er zijn nieuwe fragmenten van Rita Hovink te zien en naast haar dochter Milou komen ook Edwin Rutten, Chiel Montagne, Denise Jannah en muziekjournalist Frank Jochemsen aan het woord.

Bekijk deze aflevering van Andere Tijden hier terug.


Andere Tijden video's


Andere Tijden TV-Nieuws