Concert: André Hazes Live in Ahoy 2018 gemist? | Gids.tv

Concert: André Hazes Live in Ahoy 2018 gemist?
André Hazes Live in Ahoy 2018

SBS 6
vrijdag 23 augustus 20:30 uur

Uitzending van André Hazes Live in Ahoy 2018 gemist?

Concert André Hazes in Ahoy gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van het concert van André Hazes Live vanuit Ahoy Rotterdam in oktober vorig jaar. ConcertAndré Hazes stond in oktober 2017 voor het eerst in Ahoy en kondigde daar aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 met een gloednieuw concert naar Rotterdam terug zou komen. De kaarten werden zo snel verkocht dat er al snel een tweede en een derde concert werd aangekondigd. Dankbaar"Het is ongelooflijk dat ik straks, op mijn 24ste, vijf Ahoy-concerten op mijn naam heb staan. Daar ben ik enorm dankbaar voor", zei Hazes. Andre Hazes: 'ook mijn zoontje plast in zwembad' Bekijk deze video » André Hazes geeft zijn zoontje een stortvloed aan kusjes Bekijk deze video » Monique Westenberg sport met kleine André Hazes jr. in hardloopbuggy Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van André Hazes Live in Ahoy 2018
Tip

Uitzending van André Hazes Live in Ahoy 2018 gemist? Registratie van het concert van André Hazes Live vanuit Ahoy Rotterdam in oktober vorig jaar.

Concert
André Hazes stond in oktober 2017 voor het eerst in Ahoy en kondigde daar aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 met een gloednieuw concert naar Rotterdam terug zou komen. De kaarten werden zo snel verkocht dat er al snel een tweede en een derde concert werd aangekondigd.

Dankbaar
"Het is ongelooflijk dat ik straks, op mijn 24ste, vijf Ahoy-concerten op mijn naam heb staan. Daar ben ik enorm dankbaar voor", zei Hazes.

Bekijk deze aflevering van André Hazes Live in Ahoy 2018 hier terug.

Tags: rotterdam, live, ahoy, concert, andré hazes, registratie, ahoy rotterdam, kaarten, verkocht, aflevering 1, naam, andré hazes jr.

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV