Docu: Apollo the Forgotten Films gemist? | Gids.tv

Docu: Apollo the Forgotten Films gemist?
Apollo the Forgotten Films

Discovery Channel
zondag 21 juli 21:00 uur
Tip

Uitzending van Apollo the Forgotten Films gemist? De beelden van de maanlanding van Neil Armstrong en zijn eerste historische stappen staan bij velen in het geheugen gegrift. Andere beelden zijn minder bekend, vooral ook omdat ze nooit openbaar zijn gemaakt voor het grote publiek. Tot nu.

Complete verhaal
Apollo: The Forgotten Films vertelt het complete verhaal van de missie naar de maan met prachtige beelden die niet eerder vertoond zijn.

Privé-opnames
Het bevat video’s van de training en testvluchten van de astronauten en toont unieke, door omstanders gemaakte, privé-opnames die een glimp opvingen van de voorbereidingen.

Ode
De kleurrijke filmbeelden laten in detail zien hoe de historische missie tot stand kwam en hoeveel mensen erbij betrokken waren. Het is daarmee tevens een ode aan de 400.000 (!) wetenschappers en technici die zich inspanden om Kennedy’s belofte waar te maken om voor het einde van het vorige decennium een man op de maan te krijgen.

Bekijk deze aflevering van Apollo the Forgotten Films hier terug.

Tags: zoektocht, training, astronauten, maan, voorbereidingen, geheugen, apollo, kennedy, maanlanding, 1969, opnames, armstrong, video, missie, publiek, stappen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.