Nieuw: Au Pairs gemist? | Gids.tv

Nieuw: Au Pairs gemist?
Reportage

NPO 3
2020-02-18 21:10:00

Uitzending van Au Pairs gemist?

Au Pairs Reportagereeks over vier jonge Nederlandse vrouwen die als au pair aan de slag gaan in Los Angeles. Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 . Lily, Leah, Gohar en Sharel vertrekken naar Los Angeles voor het avontuur van hun leven: ze gaan drie maanden aan het werk als au pair bij Amerikaanse gezinnen. Naast oppassen op kinderen, koesteren ze allemaal zo hun eigen dromen en verlangens. Het is voor het eerst dat ze helemaal alleen zo ver weg zijn van huis. Hun verwachtingen zijn hooggespannen. Worden ze ook werkelijkheid? In LA maken Lily en Gohar kennis met hun gastgezin: is er een klik? Sharel komt voor een pittige verrassing te staan.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Au Pairs
Tip

Uitzending van Au Pairs gemist? In het nieuwe programma Au Pairs gaan vier jonge Nederlandse vrouwen als au pair aan de slag in Los Angeles. Hoe ze die drie maanden beleven, is de komende acht dinsdagen rond 21:10 uur te zien op NPO 3.

Dromen
De vier gaan naar LA voor het avontuur van hun leven. Naast drie maanden oppassen op kinderen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken.

Ver weg
Het is voor het eerst dat ze helemaal alleen zo ver weg zijn van huis en hun horizon verbreden door met culturen en sociale achtergronden in aanraking te komen die vreemd voor ze zijn. Gelukkig hebben ze elkaar om ervaringen en tips uit te wisselen.

Spanningen
Werken als au pair in Los Angeles klinkt als een droom, maar het zorgt ook voor de nodige spanningen tussen de vier meiden en ze komen zichzelf op verschillende momenten flink tegen.

Bekijk deze aflevering van Au Pairs hier terug.