Babar en de belevenissen van Badou gemist? | Gids.tv

Babar en de belevenissen van Badou gemist?
Animatie, Jeugd

NPO 3
2022-01-14 08:37:00

Uitzending van Babar en de belevenissen van Badou gemist?

Babar en de belevenissen van Badou Seizoen 2 - Aflevering 20 van 52 - De onverborgen binnenplaats - NTR Badou laat Billy weten hoe je bij de Verborgen Binnenplaats komt, maar daar is Munroe heel boos over omdat hij zeker weet dat Billy de plek zal verraden. Vervolgens komt Krokodillus er per ongeluk achter dat Billy weet waar de Verborgen Tunnel is die naar de Binnenplaats leidt en hij volgt hem. Maar Krokodillus en Rocco mogen de Binnenplaats absoluut niet vinden, dus om hen te misleiden doen Badou en zijn vriendjes net alsof de Tunnel ergens anders is. Ze gebruiken de tunnel die leidt naar de afval verwerker. Krokodillus en Rocco zijn zeer teleurgesteld en gelukkig zijn Badou en zijn vriendjes nu van ze af.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Uitzending van Babar en de belevenissen van Badou gemist? Seizoen 2 - Aflevering 20 van 52 - De onverborgen binnenplaats - NTR

Badou laat Billy weten hoe je bij de Verborgen Binnenplaats komt, maar daar is Munroe heel boos over omdat hij zeker weet dat Billy de plek zal verraden. Vervolgens komt Krokodillus er per ongeluk achter dat Billy weet waar de Verborgen Tunnel is die naar de Binnenplaats leidt en hij volgt hem. Maar Krokodillus en Rocco mogen de Binnenplaats absoluut niet vinden, dus om hen te misleiden doen Badou en zijn vriendjes net alsof de Tunnel ergens anders is. Ze gebruiken de tunnel die leidt naar de afval verwerker. Krokodillus en Rocco zijn zeer teleurgesteld en gelukkig zijn Badou en zijn vriendjes nu van ze af. Bekijk deze aflevering van Babar en de belevenissen van Badou hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Babar en de belevenissen van Badou