Nieuw: Back on Track gemist? | Gids.tv

Nieuw: Back on Track gemist?
Back on Track

NPO 3
2020-02-10 21:10:00

Uitzending van Back on Track gemist?

Back on Track met Bibian Mentel gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het programma 'Back on track' worden jonge mensen, die te maken hebben met herkenbare tegenslagen of psychische problemen, op reis gestuurd. Ze gaan een extreme uitdaging aan. De komende zes maandagen om 21:10 uur op NPO 3. Nieuwe startHet doel van de reis is om iets teweeg te brengen, om patronen te doorbreken en grenzen te verleggen en zo een nieuwe start te maken op weg naar herstel. Met de hulp van gespecialiseerde coaches en een bijzondere mental coach gaan ze de uitdaging aan. RavijnIn de eerste aflevering gaat Hjalmar naar de Zwitserse Alpen om daar, op bijna 200 meter boven een ravijn, over een zogenaamde slackline gaat lopen. Een ultieme uitdaging om angsten te overwinnen en letterlijk de juiste balans te vinden. Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel helpt hem daarbij. Burn-outHjalmar is tijdens zijn schooltijd een lange periode ziek geweest en daarom heeft hij het gevoel dat hij veel in te halen heeft. Maar Hjalmar gaat te snel. Na een tijdje stort hij in met een burn-out. Hij krijgt last van paniekaanvallen en voelt zich nutteloos. Nu gaat hij een extreme uitdaging aan om zichzelf te helpen. Na zware operatie kan Bibian Mentel mogelijk weer lopen Bekijk deze video » Edwin Spee vertelt over Bibian Mentel: "Voor nu is het elke keer tijd bijlenen" Bekijk deze video » Bibian Mentel verlaat ziekenhuis en mag Kerst thuis vieren Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
Tip

Uitzending van Back on Track gemist? In het programma 'Back on track' worden jonge mensen, die te maken hebben met herkenbare tegenslagen of psychische problemen, op reis gestuurd. Ze gaan een extreme uitdaging aan. De komende zes maandagen om 21:10 uur op NPO 3.

Nieuwe start
Het doel van de reis is om iets teweeg te brengen, om patronen te doorbreken en grenzen te verleggen en zo een nieuwe start te maken op weg naar herstel. Met de hulp van gespecialiseerde coaches en een bijzondere mental coach gaan ze de uitdaging aan.

Ravijn
In de eerste aflevering gaat Hjalmar naar de Zwitserse Alpen om daar, op bijna 200 meter boven een ravijn, over een zogenaamde slackline gaat lopen. Een ultieme uitdaging om angsten te overwinnen en letterlijk de juiste balans te vinden. Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel helpt hem daarbij.

Burn-out
Hjalmar is tijdens zijn schooltijd een lange periode ziek geweest en daarom heeft hij het gevoel dat hij veel in te halen heeft. Maar Hjalmar gaat te snel. Na een tijdje stort hij in met een burn-out. Hij krijgt last van paniekaanvallen en voelt zich nutteloos. Nu gaat hij een extreme uitdaging aan om zichzelf te helpen.

Bekijk deze aflevering van Back on Track hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Back on track

Back on Track video's


Back on Track TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier