Nieuw: Bad Chad Customs gemist? | Gids.tv

Nieuw: Bad Chad Customs gemist?
Bad Chad Customs

Discovery
vrijdag 23 augustus 22:30 uur
Tip

Uitzending van Bad Chad Customs gemist? Chad Hiltz is een handige en creatieve autodidact, met de nadruk op auto. Hij kan van niets werkelijk álles maken, maar het liefst bouwt hij custom cars. De afleveringen zijn vanaf vanavond elke werkdag om 22:30 uur te zien op Discovery.

Schroot
Chad Hiltz bouwt de custom cars van al het schroot dat hij maar kan vinden in het kleine boerendorpje in Amerika waar hij opgroeide en nog steeds woont. Dat schroot hoeft niet eens van oude auto's te zijn, hij bouwt zijn custom cars net zo lief van onderdelen van oude boten of andere voorwerpen.

Kunstwerken
Chad is zo handig dat hij zelfs zijn eigen shop bouwde inclusief de machines waarmee hij werkt. De auto's die hij maakt zijn ware kunstwerken op wielen.

Aflevering 1
Zo vindt hij in de eerste aflevering van Bad Chad Customs een verroeste 39 Studebaker Commander, voegt er een motorkap van een Volkswagen aan toe en maakt daarmee de blits op een autoshow in Atlanta waar hij aanwezig is samen met zijn verloofde Jolene, die tevens de manager van zijn bedrijf is. Maar kunnen ze het rijdende kunstwerk ook met winst verkopen?

Bekijk deze aflevering van Bad Chad Customs hier terug.

Tags: auto, amerika, kunstwerk, discovery, garage, metaal, boten, volkswagen, kunstwerken, eerste aflevering, machines, verloofde, atlanta, motorkap, wielen, bouw, cars, aflevering 1, winst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV