Beau En De Veteranen gemist? | Gids.tv

Beau En De Veteranen gemist?
Beau En De Veteranen

RTL 4
dinsdag 11 juni 20:33 uur

Uitzending van Beau en de Veteranen gemist?

Beau En De Veteranen Reisprogramma (2019) waarin zeven veteranen naar het Noorse Lysefjord reizen. Seizoen 1 - Aflevering 3. Veteraan Roger ziet nog elke dag de beelden voor zich van de oorlog in Srebrenica. Hij wil niets liever dan een goede vader en man zijn voor zijn zoontje en zijn grote liefde Suus. Marco woont op een basis voor zwaar getraumatiseerde veteranen, waar hij continue begeleid wordt. In Noorwegen nemen alle veteranen afscheid van een overheersende negatieve emotie uit het verleden om verder te kunnen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Beau en de Veteranen

Uitzending van Beau En De Veteranen gemist? Reisprogramma (2019) waarin zeven veteranen naar het Noorse Lysefjord reizen. Seizoen 1 - Aflevering 3.

Veteraan Roger ziet nog elke dag de beelden voor zich van de oorlog in Srebrenica. Hij wil niets liever dan een goede vader en man zijn voor zijn zoontje en zijn grote liefde Suus. Marco woont op een basis voor zwaar getraumatiseerde veteranen, waar hij continue begeleid wordt. In Noorwegen nemen alle veteranen afscheid van een overheersende negatieve emotie uit het verleden om verder te kunnen. Bekijk deze aflevering van Beau En De Veteranen hier terug.

Tags: oorlog, noorwegen, afscheid, veteranen, liefde, veteraan, srebrenica, reizen, emotie, vader, zwaar, reisprogramma, aflevering 3, seizoen

Beau en de Veteranen NIEUWS & VIDEOS