Beau: o.a. Waylon gemist? | Gids.tv

Beau: o.a. Waylon gemist?
Beau

RTL 4
dinsdag 10 september 22:26 uur

Uitzending van Beau gemist?

Beau Vanavond onder andere in Beau: Waylon stelt speciaal voor zijn concert Waylon’s Top 1000 de muzieklijst van zijn leven samen. Welke nummers hebben hem muzikaal gevormd en aan welke nummers heeft hij mooie herinneringen? Het is inmiddels een bekend televisieformat, maar 20 jaar geleden werden voor het eerst twaalf mensen opgesloten in een huis en vervolgens dag en nacht gevolgd door camera's. Het allereerste seizoen van Big Brother groeide in korte tijd uit tot een regelrechte mediahype. Ruud en Sabine, twee bewoners van de allereerste Big Brother ever, vertellen hun verhaal. In 2017 werden Romy en Savannah vermoord door minderjarige jongens. Daarvoor kregen ze alle twee de maximale straf: een of twee jaar jeugddetentie plus jeugd-tbs. De ouders vinden dat te weinig en zijn een petitie gestart. De moeders van Romy en Savannah zijn vanavond te gast.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Beau
Actueel

Uitzending van Beau gemist? Vanavond onder andere in Beau:

Waylon stelt speciaal voor zijn concert Waylon’s Top 1000 de muzieklijst van zijn leven samen. Welke nummers hebben hem muzikaal gevormd en aan welke nummers heeft hij mooie herinneringen?

Het is inmiddels een bekend televisieformat, maar 20 jaar geleden werden voor het eerst twaalf mensen opgesloten in een huis en vervolgens dag en nacht gevolgd door camera's. Het allereerste seizoen van Big Brother groeide in korte tijd uit tot een regelrechte mediahype. Ruud en Sabine, twee bewoners van de allereerste Big Brother ever, vertellen hun verhaal.

In 2017 werden Romy en Savannah vermoord door minderjarige jongens. Daarvoor kregen ze alle twee de maximale straf: een of twee jaar jeugddetentie plus jeugd-tbs. De ouders vinden dat te weinig en zijn een petitie gestart. De moeders van Romy en Savannah zijn vanavond te gast. Bekijk deze aflevering van Beau hier terug.

Tags: uitzending, concert, camera, sabine, opgesloten, bewoners, jeugddetentie, petitie, waylon, nieuws, tbs, jeugd-tbs, jeugd, beau van erven dorens, ouders, big, savannah, nacht, aflevering 7, big brother, talkshow, seizoen, beau

Beau NIEUWS & VIDEOS