Beau: o.a. Govert Sweep en Ties Granzier gemist? | Gids.tv

Beau: o.a. Govert Sweep en Ties Granzier gemist?
Beau

RTL 4
vrijdag 20 september 22:30 uur

Uitzending van Beau gemist?

Beau Vanavond onder andere in Beau: De Nederlandse YouTubers Govert Sweep en Ties Granzier zetten vandaag weer voet op Nederlandse bodem. Vorige week belandde het tweetal in een Amerikaanse cel nadat ze het verboden terrein Area 51 betraden. Vanavond doen ze bij BEAU hun verhaal. Vanavond weten we wie zichzelf de winnaar van The Voice Senior 2019 mag noemen. De acht finalisten zijn samen met coaches Angela Groothuizen, Marco Borsato, Ilse DeLange en Frans Bauer en presentatrice Lieke van Lexmond in de studio voor de grote onthulling. Daten op televisie is inmiddels razend populair en ook de beroemde concertpianiste Iris Hond gaat op deze manier naar de liefde op zoek. In 12 dates probeert ze met de hulp van een psycholoog de ware te vinden.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Beau
Actueel

Uitzending van Beau gemist? Vanavond onder andere in Beau:

De Nederlandse YouTubers Govert Sweep en Ties Granzier zetten vandaag weer voet op Nederlandse bodem. Vorige week belandde het tweetal in een Amerikaanse cel nadat ze het verboden terrein Area 51 betraden. Vanavond doen ze bij BEAU hun verhaal.

Vanavond weten we wie zichzelf de winnaar van The Voice Senior 2019 mag noemen. De acht finalisten zijn samen met coaches Angela Groothuizen, Marco Borsato, Ilse DeLange en Frans Bauer en presentatrice Lieke van Lexmond in de studio voor de grote onthulling.

Daten op televisie is inmiddels razend populair en ook de beroemde concertpianiste Iris Hond gaat op deze manier naar de liefde op zoek. In 12 dates probeert ze met de hulp van een psycholoog de ware te vinden. Bekijk deze aflevering van Beau hier terug.

Tags: hond, uitzending, angela groothuizen, presentatrice, televisie, liefde, tweetal, winnaar, the voice, marco borsato, ilse delange, daten, govert, Frans Bauer, nieuws, beau van erven dorens, lieke van lexmond, hulp, psycholoog, populair, the voice senior, studio, talkshow, terrein, seizoen, beau, area 51

Beau NIEUWS & VIDEOS