Beau: Saskia Belleman, Rick Nieman en meer gemist? | Gids.tv

Beau: Saskia Belleman, Rick Nieman en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-05-13 21:28:00

Uitzending van Beau gemist?

Beau: Saskia Belleman, Rick Nieman en meer Onderwerpen van deze uitzending Vandaag stond Anouar Taghi voor de rechter. Hij is een neef van mocro maffia-kopstuk Ridouan Taghi en wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum. Rechtbankverslaggever van De Telegraaf Saskia Belleman was bij de zaak en schuift vanavond aan bij Beau. Vandaag precies twintig jaar geleden verandert de Enschedese woonwijk Roombeek in een rampgebied nadat een vuurwerkopslagplaats explodeert. Rick Nieman presenteerde destijds het RTL Nieuws en Jeroen Latijnhouwers deed verslag. Jaap Knotter politieagent in de wijk Roombeek. Ook Henry Lamain, koster van de Noorderkerk, was aanwezig. Bij Beau blikken zij terug. Komende vrijdag worden Frank en Ronald de Boer, misschien wel de bekendste en meest succesvolle tweeling van Nederland, vijftig jaar. Om dat te vieren zijn beide oud-voetbalinternationals vanavond te gast bij Beau. Verre vakanties zitten er even niet in, maar gelukkig brengt Tom Waes het buitenland naar onze huiskamers. In ‘Reizen Waes Blijft Thuis’ belt Tom met allemaal mensen die hij heeft ontmoet tijdens zijn vele reizen. Hij vraagt hen hoe zij deze tijd ervaren.
Uitzending :
Beau: Saskia Belleman, Rick Nieman en meer
Actueel

Uitzending van Beau gemist? Onderwerpen van deze uitzending

  • Vandaag stond Anouar Taghi voor de rechter. Hij is een neef van mocro maffia-kopstuk Ridouan Taghi en wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum. Rechtbankverslaggever van De Telegraaf Saskia Belleman was bij de zaak en schuift vanavond aan bij Beau.

  • Vandaag precies twintig jaar geleden verandert de Enschedese woonwijk Roombeek in een rampgebied nadat een vuurwerkopslagplaats explodeert. Rick Nieman presenteerde destijds het RTL Nieuws en Jeroen Latijnhouwers deed verslag. Jaap Knotter politieagent in de wijk Roombeek. Ook Henry Lamain, koster van de Noorderkerk, was aanwezig. Bij Beau blikken zij terug.

  • Komende vrijdag worden Frank en Ronald de Boer, misschien wel de bekendste en meest succesvolle tweeling van Nederland, vijftig jaar. Om dat te vieren zijn beide oud-voetbalinternationals vanavond te gast bij Beau.

  • Verre vakanties zitten er even niet in, maar gelukkig brengt Tom Waes het buitenland naar onze huiskamers. In ‘Reizen Waes Blijft Thuis’ belt Tom met allemaal mensen die hij heeft ontmoet tijdens zijn vele reizen. Hij vraagt hen hoe zij deze tijd ervaren.

Bekijk deze aflevering van Beau hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

Beau video's


Beau TV-Nieuws