Beau: Sander Lantinga, The Kik en meer gemist? | Gids.tv

Beau: Sander Lantinga, The Kik en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-05-21 21:30:00

Uitzending van Beau gemist?

Beau: Sander Lantinga, The Kik en meer Onderwerpen van deze uitzending Carlo & Irene, Barend & Van Dorp en Van Kooten & De Bie: Stuk voor stuk allemaal legendarische duo’s. Maar wat is eigenlijk het geheim achter een perfecte samenwerking? In 'Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s’ zoekt Sander Lantinga het uit. Vandaag was een prachtige Hemelvaartsdag, maar het was té druk. De burgemeesters van Venlo en Bergen hadden er hun handen vol aan. Ook de burgemeester van Veere had zijn handen vol aan de drukte tijdens Hemelvaart. Vanavond zijn ze te gast bij Beau. Stichting 113 Zelfmoordpreventie vreest voor een toename van suïcide de komende tijd, naarmate er meer mensen in financiële problemen komen. We praten erover met Iris Zuidweg van Stichting 113 en met Harm van der Werf, die door de financiële crisis van 2007 aan lager wal raakte. Na hun doorbraakhit Simone brengt The Kik opnieuw een ode aan de vrouw. Deze keer heet ze Angela, een aantrekkelijke moeder die heerlijk witlof kan koken. Vanavond mogen ze eindelijk weer eens samen optreden en spelen ze hun nieuwste nummer Angela bij
Uitzending :
Beau: Sander Lantinga, The Kik en meer
Actueel

Uitzending van Beau gemist? Onderwerpen van deze uitzending

  • Carlo & Irene, Barend & Van Dorp en Van Kooten & De Bie: Stuk voor stuk allemaal legendarische duo’s. Maar wat is eigenlijk het geheim achter een perfecte samenwerking? In 'Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s’ zoekt Sander Lantinga het uit.

  • Vandaag was een prachtige Hemelvaartsdag, maar het was té druk. De burgemeesters van Venlo en Bergen hadden er hun handen vol aan. Ook de burgemeester van Veere had zijn handen vol aan de drukte tijdens Hemelvaart. Vanavond zijn ze te gast bij Beau.

  • Stichting 113 Zelfmoordpreventie vreest voor een toename van suïcide de komende tijd, naarmate er meer mensen in financiële problemen komen. We praten erover met Iris Zuidweg van Stichting 113 en met Harm van der Werf, die door de financiële crisis van 2007 aan lager wal raakte.

  • Na hun doorbraakhit Simone brengt The Kik opnieuw een ode aan de vrouw. Deze keer heet ze Angela, een aantrekkelijke moeder die heerlijk witlof kan koken. Vanavond mogen ze eindelijk weer eens samen optreden en spelen ze hun nieuwste nummer Angela bij

Bekijk deze aflevering van Beau hier terug.


Beau video's


Beau TV-Nieuws