BEAU: Monique des Bouvrie, Duncan Laurence en meer gemist? | Gids.tv

BEAU: Monique des Bouvrie, Duncan Laurence en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-11-16 21:58:00

Uitzending van BEAU gemist?

BEAU: Monique des Bouvrie, Duncan Laurence en meer Onderwerpen van deze uitzending Op 4 oktober namen we afscheid van Jan des Bouvrie, de bekendste interieurontwerper van Nederland. Voor zijn vrouw Monique des Bouvrie brak een zware periode aan. Vanavond blikken we met Monique terug op het leven en het overlijden van haar man. Een eerbetoon aan Jan des Bouvrie. Het duurde 44 jaar voordat een Nederlander het Songfestival won en het daarmee weer terug naar Nederland bracht. Hij lanceerde afgelopen vrijdag zijn lang verwachte debuutalbum en werd in oktober ten huwelijk gevraagd. We spreken over het bijzondere jaar van Duncan Laurence. Morgen is er weer een nieuwe corona-persconferentie van minister president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Gaat het lukken om kerst te vieren met onze familie? We bespreken het met politiek commentator Wouter de Winther en arts-microbioloog Jean-Luc Murk. Drones zullen in de toekomst veel meer worden ingezet bij het opsporen en het oplossen van diverse politiezaken. Directeur Operatien van de Nationale Politie Peije de Meij en dronepiloot Jan Eltink schuiven aan.
Uitzending :
BEAU: Monique des Bouvrie, Duncan Laurence en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

  • Op 4 oktober namen we afscheid van Jan des Bouvrie, de bekendste interieurontwerper van Nederland. Voor zijn vrouw Monique des Bouvrie brak een zware periode aan. Vanavond blikken we met Monique terug op het leven en het overlijden van haar man. Een eerbetoon aan Jan des Bouvrie.

  • Het duurde 44 jaar voordat een Nederlander het Songfestival won en het daarmee weer terug naar Nederland bracht. Hij lanceerde afgelopen vrijdag zijn lang verwachte debuutalbum en werd in oktober ten huwelijk gevraagd. We spreken over het bijzondere jaar van Duncan Laurence.

  • Morgen is er weer een nieuwe corona-persconferentie van minister president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Gaat het lukken om kerst te vieren met onze familie? We bespreken het met politiek commentator Wouter de Winther en arts-microbioloog Jean-Luc Murk.

  • Drones zullen in de toekomst veel meer worden ingezet bij het opsporen en het oplossen van diverse politiezaken. Directeur Operatien van de Nationale Politie Peije de Meij en dronepiloot Jan Eltink schuiven aan.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's


BEAU TV-Nieuws